Vrijwilliger worden?

Voel jij je betrokken bij kwetsbare mensen? Wil je graag iets betekenen voor je medemens? Heb je aandacht voor wat je medemens bezighoudt? Kun je luisteren en je inleven in je medemens? Ben je bereid om met je medemens op te trekken? Misschien doe jij wel graag kleine klussen of ben je meer iemand voor een langer kontakt als maatje? Iedereen heeft talenten die ingezet kunnen worden voor mensen om je heen.

Na aanmelding heb je een gesprek met een van de coördinatoren om wensen, voorkeuren en mogelijkheden te bespreken. Indien nodig krijgt u instructie omtrent rolstoelgebruik en rolstoelfiets. De coördinatoren zorgen voor evaluatie van de werkzaamheden en zijn beschikbaar voor vragen en wijzigingen. Mocht je als vrijwilliger kosten moeten maken bij je hulp dan komt dat voor rekening van de hulpvrager. Zo nodig kan de diaconie van de kerken daarvoor worden ingeschakeld. Op de jaarlijkse vrijwilligersavond is er mogelijkheid voor onderlinge uitwisseling en inhoudelijke instructie.

Spreekt het je aan en je wilt tijd beschikbaar stellen, dan moet jij je zeker aanmelden als vrijwilliger. Je kunt aangeven wat je wilt doen en hoeveel tijd je wilt besteden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met een van de coördinatoren of mail naar bovenstaande emailadressen of klik hieronder.